Perfect Glaze Colored

Perfect Glaze

Chocolate mix YELLOW

Popis

Základem je světlá směs smíchaná se žlutým pigmentem. Výsledkem je intenzivní žlutooranžový odstín, jehož sílu můžete dále vyladit ředěním pomocí základní CREAMY nebo WHITE směsi.

Dostupná balení

300g (50 ks x 300g BOX = 15 kg)
750g (24 ks x 750g BOX = 18 kg)
2500g (8 ks x 2.500g BOX = 20 kg)
15kg pytel s PE vložkou
25kg pytel s PE vložkou

Složení

Cukr, čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sójový lecitin,
přírodní vanilková příchuť), sušené plnotučné mléko, glukózový sirup,
potravinářská želatina. Potravinářské barvivo: Žlutá E102

Neobsahuje žádné konzervační látky

Receptura

300 g   mix + 150 g vody   (cca. jeden dort o průměru 23 cm)
500 g   mix + 250 g vody   (cca. dva dorty o průměru 18 - 20 cm)
750 g   mix + 375 g vody   (cca. menší dvoupatrový dort)
1000 g mix + 500 g vody   (cca. menší třípatrový dort)
2500 g mix + 1250 g vody (cca. velký třípatrový nebo menší čtyřpatrový dort)

 

Všechny ingredience za stálého míchání zahřejeme na cca. 85 ° C, poté za občasného
míchání zchladíme. Poprvé polevu vymícháme pomocí tyčového mixéru při teplotě okolo
34 ° C, poté znovu před poléváním. Aplikační teplota polevy se pohybuje od 30–23 ° C.
Umístěte mixér do glazury tak, aby v blízkosti čepele nebyly žádné vzduchové bubliny.
Aplikační teplota čerstvě připravené glazury může být až 23 ° C! Závisí to na tvaru,
velikosti a zmrazení produktu). Je dobré sledovat konzistenci produktu, kde platí, že čím
menší a více atypický tvar, je potřeba mít polevu hutnější.
YOUTUBE :CAKEZO by Zlatka, Instagram nebo Facebook: @cakezobyzlatka

 

Více v kategorii RADY-TRIKY

Alergeny

Mléčné výrobky, sója

Skladové podmínky

V suchých a čistých prostorech, dobře větratelných, teplota do 20°C, relativní vlhkost do 75%.

Trvanlivost

12 měsíců

Pro zkvalitnění poskytování našich služeb využíváme soubory cookie. Pokračováním procházení webu souhlasíte s jejich použitím.       Více informací