Perfect Glaze Colored

Perfect Glaze

Chocolate mix PEARL

Popis

Základem je světlá směs smíchaná s prachem stříbra. Tato kombinace dává vzniknout krásné, elegantní variantě perleťové polevy, která je užasná na slavnostní dorty (svatby a jím podobné události). Její třpitky jsou fascinující a krásně vyniknou i v ostatních odstínech. Ideální poměr pro metalické polevy je 80 % jakékoli polevy řady Perfect glaze na 20% perleťového základu.  

Dostupná balení

300g (50 ks x 300g BOX = 15 kg)
750g (24 ks x 750g BOX = 18 kg)
2500g (8 ks x 2.500g BOX = 20 kg)
15kg pytel s PE vložkou
25kg pytel s PE vložkou

Složení

Cukr, čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sójový lecitin, přírodní
vanilková příchuť), sušené plnotučné mléko, glukózový sirup, potravinářská želatina.
Potravinářské barvivo: Stříbrná E171,E555

Neobsahuje žádné konzervační látky

Receptura

300 g   mix + 150 g vody   (cca. jeden dort o průměru 23 cm)
500 g   mix + 250 g vody   (cca. dva dorty o průměru 18 - 20 cm)
750 g   mix + 375 g vody   (cca. menší dvoupatrový dort)
1000 g mix + 500 g vody   (cca. menší třípatrový dort)
2500 g mix + 1250 g vody (cca. velký třípatrový nebo menší čtyřpatrový dort)

 

Všechny ingredience za stálého míchání zahřejeme na cca. 85 ° C, poté za občasného
míchání zchladíme. Poprvé polevu vymícháme pomocí tyčového mixéru při teplotě okolo
34 ° C, poté znovu před poléváním. Aplikační teplota polevy se pohybuje od 30–23 ° C.
Umístěte mixér do glazury tak, aby v blízkosti čepele nebyly žádné vzduchové bubliny.
Aplikační teplota čerstvě připravené glazury může být až 23 ° C! Závisí to na tvaru,
velikosti a zmrazení produktu). Je dobré sledovat konzistenci produktu, kde platí, že čím
menší a více atypický tvar, je potřeba mít polevu hutnější.
YOUTUBE :CAKEZO by Zlatka, Instagram nebo Facebook: @cakezobyzlatka

 

Více v kategorii RADY-TRIKY

Alergeny

Mléčné výrobky, sója

Skladové podmínky

V suchých a čistých prostorech, dobře větratelných, teplota do 20°C, relativní vlhkost do 75%.

Trvanlivost

12 měsíců

Pro zkvalitnění poskytování našich služeb využíváme soubory cookie. Pokračováním procházení webu souhlasíte s jejich použitím.       Více informací